Followers

Monday, July 7, 2008

PIEONEERING TOWER

Hourglass Signal Tower

Triangular Signal Tower




Arrow Tower

Signal Tower





1 comment:

  1. askum..udie kata nak wat perjumpaan?maner?bila?senyap jer?pioonering tu giler beshh..klu dapat buat mmg gempaq gua ckp sama lu beb!lama gua menyepi ni..gua byk keje.emo. cket..huhuhu,,paperhal inform lah klu ader xtvt dalam masa terdekat.umm kata nak PARK camp kat kemensah?jadi ker tak?aku ada tya member..kat lubuk tedung ker kat lubuk hijau ko nak pg ni (area kemensah)? dorg kata dulu tmpat tu keras cket,skg xsure..then klu nak wat lembah genting pun cun gak,sbb aku dah pernah lah gak p sana..mal pun.paperhal ko roger lah kami.adios,,

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...