Followers

Wednesday, June 18, 2008

PERJUMPAAN KELANA SETIAWANGSA...!!!


Salam...Perjumpaan kelana Setiawangsa akan diadakan awal bulan Julai. Tarikh dan masa akan diberitahu kemudian. Di harap semua kelana dapat meluangkan masa semasa perjumpaan kelak.
Sekian...

1 comment:

  1. wes..salam,pada tuan presiden-udie.klu nak wat pejumpaan kali ni pliss inform awal2,,jgn lagi 2,3 hari nak meeting.baru nak bgtau.tu sebab meeting xramai org datang.sbb nyer klu xbagatu awal2 org dah plan nak kuar dating ke,jejalan makan angin ker,,
    so...bgatu lah awal2 ek.pastu bt ar perjumpaan kat tempat org senag nak p.mcm che` ni hah,,xda trans.lagi,so payah nak gerak!adioss..amigos

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...